Zakelijk

Kent u dat? U zet u meer dan 100% in om uw klanten tevreden te stellen en het aantal opdrachten neemt toe, uw webshop groeit, uw winkel ontvangt steeds meer klanten. Kort gezegd: u heeft het op een juiste manier aangepakt en bent succesvol. Echter dan komt het financiële en administratieve gedeelte om de hoek kijken en daar heeft u niet zoveel kaas van gegeten of heeft geen tijd om dit te verzorgen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij verzorgen dit graag voor u zodat u uw pijlen kunt richten op die zaken waar u goed in bent.


Financiële Administratie
Administratiekantoor Bomers biedt u een volledige verzorging van uw administratie, maar indien u zelf een deel van de werkzaamheden doet zijn wij er ook voor u. Afhankelijk van de grootte van de administratie gaan we in overleg met u voor de juiste oplossing, met als doel u een goed inzicht te geven in de financiële positie van uw bedrijf. Wij werken met duidelijke afspraken en redelijke vergoedingen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Fiscale verzorging
Of u uw financiële administratie door ons laat verzorgen of dit zelf doet, wij kunnen u van dienst zijn met de aangifte omzetbelasting. Op uw verzoek verzorgen wij de complete aangifte. Ook zijn we u graag van dienst met het inzichtelijk maken van verdere fiscale aspecten voor uw privé aangifte inkomstenbelasting.

Uw voordelen
– Korte lijnen
– Duidelijke afspraken
– U kunt u 100% richten op uw zaak
– Redelijke vergoeding
– Duidelijke facturering
– U bepaalt wat wij moeten doen


Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Administratiekantoor Bomers. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 22.00 uur.