Particulieren

Als particulier bent u bij ons ook aan het juiste adres. Graag verzorgen wij uw privé belastingzaken. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u interesse in onze diensten laat het ons dan weten. Voor een “normale“ prijs verzorgen wij graag uw fiscale zaken.

Inkomstenbelasting
Wij verzorgen voor u de jaarlijkse aangifte. Ook voor het indienen of wijzigen van voorlopige aangiften zijn wij u graag van dienst. Wij handelen alles voor u af, inclusief eventuele bezwaarschriften.

Toeslagen
U heeft geen idee of u recht heeft op één van de vele toeslagen? Dat zoeken wij graag voor u uit en verzorgen hiervoor de aanvraag en de eventueel noodzakelijke wijzigingen. Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag of een kindgebonden budget? Laat het niet aan u voorbij gaan!

Overig zaken
Wilt u een bedrag schenken aan derden, dan bestaat de mogelijkheid dat u schenkbelasting verschuldigd bent. Ook deze aangifte zit in ons pakket.
Ook bij iets verdrietigs als het overlijden van een naaste krijgt u te maken met de fiscus. Na enige maanden valt het formulier Erfbelasting op uw deurmat. Wij ontzorgen u graag, door de complete afhandeling hiervan op ons te nemen.
U ziet het, alle belastingzaken zijn bij ons in goede handen.Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Administratiekantoor Bomers. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 22.00 uur.